• Hívjon minket: (+36-1) 4-010-647
 • Írjon e-mailt:  info@theflexfood.eu
 • Hétköznapokon: 07:00 -16:30

Bemutatkozik a Flex Food Cégünk alaptevékenysége hűtött élelmiszerek készítése és árusítása, illetve ételautomaták fejlesztése, gyártása, értékesítése és bérbeadása termékbeszállítással és egyéb szolgáltatásokkal párosítva. A Flex Food elhivatott termékeinek és szolgáltatásainak kiemelkedő minőségének megőrzése és szoros partnerkapcsolatainak ápolása mellett. Flex Food termékcsaládok Az általunk előállított ételek mindegyike kiemelkedő minőségű összetevőkből áll, szem előtt elsősorban vásárlóink egészségét és igényeiket tartva. Jelenleg négy termékcsaláddal rendelkezünk, amik közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Ezek:
  • Desszert palacsinták
  • Omlettek
  • FitMeal fogások
  • FitMeal desszertek

Társaságunk nem csak kész ételeket forgalmaz, OEM gyártás keretein belül lehetőség adódik ételek készítésére is ügyfeleinknek receptúra vagy akár egy ötlet alapján is. Szakembereink képesek a recept előállítására és a termékkel együtt, annak tökéletesítésére is.

Élelmiszereink között a sportolók és az étkezésre kiemelkedően figyelők is megtalálják a számukra megfelelő táplálékot, az új FitMeal fő ételeinket és FitMeal desszertjeinket kifejezetten az ő igényeiknek megfelelően alakítottuk ki, hogy a szénhidrátcsökkentett, fehérjedús étrendet követőknek is megoldást tudjunk nyújtani, mivel cégünknek is kiemelkedően fontos az egészségtudatosság.

Bemutatkozik a Tradeflex! A Tradeflex Kft. 1991-ben alakult, külkereskedelmi tevékenységgel. A vállalat hat éven keresztül magyar cégek műszeripari termékeit értékesítette Nyugat Európában. 1997-ben a cégvezetés elektronikai eszközöket gyártó üzemet létesített, ahol korszerű körülmények között, a kezdeti 12 fővel szemben ma már közel 60 szakember végzi munkáját.

A Tradeflex Kft. ISO-9001:2001 szerinti tanúsítványa és többéves gyártási tapasztalata garanciát jelent a termékek magas minőségére és megbízhatóságára.

Cégünk az innováció területén is folyamatosan eredményeket ér el: számos saját fejlesztésű termékünk, illetve termékcsaládunk sikeres kísérleti fejlesztését és piaci bevezetését végeztük el az elmúlt években, mely fejlesztések a célpiacok igen széles skáláját érintették. Fejlesztési tevékenységünk folyamatos: jelenleg is több, párhuzamosan futó, jelentős újítás megvalósítása folyik cégünknél..

Bemutatkozik a Niflex A Tradeflex Kft. testvércége, a Niflex Kft. 1997-ben alakult, működése és növekedése azóta is folyamatos és töretlen. Jelenleg budapesti székhelyén 20 szakember végzi munkáját. A cég fő profilját a következő tevékenységek alkotják:

 • alkatrészek, gépelemek és gépek gyártása
 • forgácsolás
 • lemezmegmunkálás
 • hegesztett szerkezetek
 • raktározás, mérés, minőség-ellenőrzés.
 • A cégnél a minőségirányítási rendszer az ISO 9001 szerinti tanúsíttatása 2005-től folyamatosan érvényes és ehhez mérten kiváló minőségű termékekkel látják el megrendelőiket.

A Niflex szakemberei igényes munkakörnyezetükben, minőségi munkájukkal szem előtt mindig a vállalat partnereinek igényeit tartják, így a cég fennállása óta érvényesül az az üzletpolitika, miszerint a társaság hosszú távra szóló stratégiai együttműködésre törekszik megrendelőivel, melyen belül kiemelkedően fontos számukra a jó partnerkapcsolat kialakítása.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
07:00-16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva