• Hívjon minket: (+36-1) 4-010-647
  • Írjon e-mailt:  info@theflexfood.eu
  • Hétköznapokon: 07:00 -16:30

Palacsinták

Túrós-Epres Palacsinta

Túrós-Epres Palacsinta

Ízekben gazdag és friss palacsintánk biztosan szélsebesen a kedvenceddé válik! A háztáji eperlekvár és ízletes friss tehéntúró közös egyvelege olyan ízharmóniát alakít ki, mely úgy kényeztet, hogy biztosan a mennyekbe repít egy pillanatra. Egy finom pali után pedig folytatódhat a munka, immáron sokkal jobb hangulatban!

Tovább

Csokis-Karamellás-Mogyorós Palacsinta

Csokis-Karamellás-Mogyorós Palacsinta

Ez a palacsinta egy valóságos ízbomba! Abban biztos lehetsz, hogy ehhez foghatót még nem kóstoltál! Ne habozz, próbáld ki minél hamarabb, és hagyd hogy új desszert vegye át nálad az első helyet!

Tovább

Kakaós-Banános Palacsinta

Kakaós-Banános Palacsinta

Gyerekkori kedvenceink egyike kicsit továbbgondolva. Ízletes és minőségi holland kakaóval töltött palacsintánkat most egy kis banánnal megtoldva kínáljuk! Kóstolj bele és hagyd, hogy emlékeid egészen a szülői házig repítsenek!

Tovább

Vaníliaszószos Palacsinta

Vaníliaszószos Palacsinta

A csoki után jöhet a vanília is! Miért ne, ha már az egyiket kipróbáltuk, akkor ezt is kár kihagyni. Hogyan is mondhatnád meg, hogy melyik a legjobb palacsinta, ha nem próbálod ki őket? Éppen ezért mi nem mondjuk meg melyiket szersd, Neked viszont bármelyik lehetaz új kedveced!

Tovább

Túrós-Áfonyás Palacsinta

Túrós-Áfonyás Palacsinta

Ízekben gazdag és friss palacsintánk biztosan szélsebesen a kedvenceddé válik! A háztáji áfonyalekvár és ízletes friss tehéntúró közös egyvelege olyan ízharmóniát alakít ki, mely úgy kényeztet, hogy biztosan a mennyekbe repít egy pillanatra. Egy finom pali után pedig folytatódhat a munka, immáron sokkal jobb hangulatban! /p>

Tovább

Nutellás-Banános Palacsinta

Nutellás-Banános Palacsinta

Imádjuk a csokit! Mi is nagy hívei vagyunk annak a mentalitásnak, ami annyiban merül ki, hogy persze vannak azért határok, de egy ízletes nutellás palacsintának ki tudna ellenállni? Hát mi biztosan nem, de miért is kellene?

Tovább

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
07:00-16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva